top afbeelding

Meld je aan voor de workshop OnTrack

Op donderdag 29 juni om 14.30 tot 16.30 vindt de workshop ‘OnTrack’ bij Bridgevest plaats aan de Van Vollenhovenstraat 36 in Rotterdam.
In deze workshop lichten we toe hoe onze intelligente maar laagdrempelige software tool OnTrack werkt, inclusief live demo. Meer informatie over de inhoud van de workshop vind je onder aan deze pagina. We horen graag of je bij de workshop bent! Vul het onderstaande formulier in.

De workshop bestaat uit twee delen: 

Deel 1: Ben ik Op Koers met mijn pensioen?  

In het eerste deel van de workshop laten we zien hoe deelnemers die nog ver van hun pensioendatum afzitten geholpen worden met het ‘toereikendheidsvraagstuk’. Of de pensioenregeling nu DB of DC is (of zelfs een combinatie daarvan!): OnTrack biedt in alle gevallen inzicht en antwoord op de vraag of de deelnemer op koers is met het pensioen. OnTrack biedt deelnemers met een DC-pensioen namelijk de mogelijkheid om real time de ontwikkeling van het pensioenkapitaal te volgen en met behulp van Robo Advice slimme keuzes te kunnen maken, waarbij het toereikendheidsvraagstuk altijd leidend is.  In de DB-variant berekent OnTrack hoeveel pensioen de deelnemer nu al opgebouwd moet hebben om later het gewenste pensioen te krijgen. We lichten toe hoe onze intelligente maar laagdrempelige software tool OnTrack werkt, inclusief live demo. 

Deel 2: Start met het plannen van je pensioen

In het tweede deel van de workshop demonstreren we hoe deelnemers die dichterbij hun pensioen staan, de toereikendheidstoets combineren met hun pensioenplanningsvraagstuk. De OnTrack Planner plaatst te maken pensioenkeuzes in totaalperspectief. Welk inkomen heeft de deelnemer (en diens partner) straks nodig? En wat zijn de gevolgen van de te maken keuzes voor de hoogte van het pensioen? Uniek is dat rekenregels van verschillende pensioenregelingen, -fondsen en uitvoerders gecombineerd worden tot een  ongekend secure (op de euro nauwkeurige) uitkomst in deze pensioenplanner. Toonaangevende pensioenfondsen kozen al voor de OnTrack Planner. We nemen je met een live demo mee in het planningsvraagstuk van de deelnemer. En geven je een kijkje in de keuken van de CoreCalculator waarmee de uitkomsten binnen enkele milliseconden worden vergeleken met de uitkomsten uit de administratie. De CoreCalculator kan ook worden gebruikt als offertetool voor de administratie!